Danderyds sjukhus!

Idag(på dagen) ska jag opereras på danderyds sjukhus. Jag ser inte fram emot det. Kommer ha massa nålar i kroppen, massa smärtstillande, ingen mat/dryck i magen och sedan bli nedsövd för att sedan opereras i 1-2 h. Jobbigt värre. Sen måste jag stanna på sjukhuset i 2-3 h för att vila upp mig. Så när jag kommer hem är jag helt blågul och svullen och har massa stygn, tack gode gud för att jag ska ta starka grejer för att inte behöva ha så ont som man kunde ha! Så just nu har jag lite lätt panik. Allt är schema lagt, från när exakt jag ska äta och dricka och vad det är. När jag ska ta några bedövningsplåster för nålarna och när jag ska ta tabletterna. Vilka kläder jag ska ha och ja ALLT! Ångest! Jag vill inte ens ta upp riskerna...Så det är synd om mig. Så några uppdateringar här lär det nog inte bli imorgon.

Tik Tok

Älskar denna låt!


ojdå!

Sorry för den dåliga uppdateringen!
Har haft, minst sagt fullt upp.

New Moon filmen som jag såg på permiären i fredags var jättejättebra. Trodde inte jag skulle vara en utav tjejerna som skrek då Edward eller Jacob syntes på duken, men ibland måste man släppa ut alla känslor. Så jag och A skrek och gapade av lycka. Jacob var hetare en hetast och Edward var som vanligt lika mystiskt snygg. Hångelscenerna var super härliga och när Jacob visade sig i bar överkropp(vilket var ofta) började jag svettas som jag hade kommit i klimakteriet.
Så filmen New Moon får 5 av 5 toasters, kanonkul!

Men nu måste jag kila, blev allt för mig idag!
Ha det bra!

New Moon

Imorgon ska jag och min vän på New Moon premiären!
Jag hade fixat ett påminnes sms till mobilen så jag skulle veta exakt då biljetterna skulle börja säljas.
Tönt? Nja snarare smart, för sf.se blev överbelastat dagen då biljetterna släpptes så jag hade tur att få några biljetter över huvudtaget. Så A blev överlycklig när jag frågade om hon ville följa med. Hon trodde inte på mig först. Men heter man Anna ------- så kan man fixa allt!
Så vi är taggade till tusen! Robert Pattinson here we come!





Edward VS Jacob
NewMoonStill-4-1.jpg image by RobsessedBLOG
Vi är i alla fall team-Edward, helt klart!

New Moon

Imorgon ska jag och min vän på New Moon premiären!
Jag hade fixat ett påminnes sms till mobilen så jag skulle veta exakt då biljetterna skulle börja säljas.
Tönt? Nja snarare smart, för sf.se blev överbelastat dagen då biljetterna släpptes så jag hade tur att få några biljetter över huvudtaget. Så A blev överlycklig när jag frågade om hon ville följa med. Hon trodde inte på mig först. Men heter man Anna ------- så kan man fixa allt!
Så vi är taggade till tusen! Robert Pattinson here we come!





Edward VS Jacob
NewMoonStill-4-1.jpg image by RobsessedBLOG
Vi är i alla fall team-Edward, helt klart!

Manlig?


Sjukling

Sorry för den dåliga uppdateringen, har varit sjuk idag så jag stannade hemma.  Igår såg jag ut som en döende i skolan. Vi hade tema dag, livskunskap Alltså tillbringade vi hela dagen i skolan med att prata sex i aulan. Bekvämt värre, fast faktiskt ganska roligt eftersom de som talade var minst sagt speciella...reetards. Men iaf, hade inget mer att säga nu så ska krypa ner i sängen och glo på tv med en skål glass. Så imorgon är jag fit 4 fight, NEW Moon permiär here I come! Har bjudit med Agnes så det ska bli grymt kul! Ha det!

Tatueringar...

Läste nyss ett inlägg i en blogg om tatueringar och så här svarade jag:

Jag gillar inte tatueringar, över huvudtaget! Det kan bli svårare för dig att få modelljobb eftersom det är mycket jobb med att sminka över tatueringarna. Dessutom kan det faktiskt göra att man får svårare att få vilket jobb som helst. Dessutom tänk att du ska ha tatueringen tills du dör, hur kul är det att ha en rynkig hängande bild på sig. Du kan dessutom ångra dig. Visst man kan ta bort dem senare med laser, men hur kul är dett att bli helt i värsta fall ärrig och i vanliga fall få fula pigmentfel. Nja, gör en tatuering i henna om du ska ha ngn. Den håller i ngn vecka, då kan du dessutom variera mer!

Kramar

Visst jag kan tycka att det är snyggt, här är till exempel några tatueringar jag tycker är coola.






Fast jag tycker inte att det är värt att göra för det. Någon man garanterat ändå tröttnar på.

TIPS!

Om något är pinsamt i tex facebook chatten eller på msn är det bara att klistra in denna:

http://www.youtube.com/watch?v=K8E_zMLCRNg


Årets första!

Nyss drack jag årets första glögg, fy vad gott säger jag bara.
Nu ska jag nog ställa fram elljusstakarna och snart är det dags att baka lussebullar.
Fast bakningen får bli en annan dag.





November....

Överraskade precis mamma med hennes favorit kakor. Hon blev jätteglad!
Mumma!
Sedan skulle jag gått ut med hunden men fann inte orken eftersom jag har ett ont skavsår och kylan var outhärdlig.

Sen så har jag testat mina Jimmy Choo kläder, bytt plagg hela tiden! Jag bjuder på en bild på linnet!




Sedan en osminkad bild på mig...okej okej läppglanset var på. Men jag känner mig naken utan det...exposed, som Maria Montazami skulle ha sagt!


Så här ser föressten örhängena ut som jag köpte på Jimmy Choo for H&M


SNYGGT!

Emma Watson

      


Kirsten Stewart

   


Keira Knightley

 27612922fc1.jpg  KeiraKnightleybyMarioTestino01.jpg image by designscene


Zac Efron

    


Robert Pattinson

  
 




Alex Pettyfer


        

Gomoooorrron!

Idag vaknade jag runt tolv, då får jag ångest. Det känns som man sovit bort hela dagen. Så då blir jag stressad till tusen. Typ sprang in i duschen,klädde på mig snabbt som fan och hällde i mig frukosten! Så nu är jag på schemat igen. Så nu har jag städat mitt rum, och hunnit laga lite brunch!

Dagens planer är allt annat än intressanta.
Ska försöka läsa lite i engelska boken eftersom jag har det i läxa.
Sen ska jag klippa klorna på vovven och kanske trimma henne lite.
Sen ska jag faktiskt köpa lite hundprylar på internet. Hundhalsband bland annat, eftersom de alltid är för dyra eller fula i hundbutiker. Sen kanske jag ska köpa någon rolig outfit till min vovve. För hon fryser så brutalt på vintrarna då vi åker till Åre. Så en stickad kofta eller något. Så det blir lite Pimp my dog idag.
Sen har jag inga andra planer, får se vad som händer.

Harebra!

beautifulpeople.com

Läste en artikel idag om beautifulpeople.com. En dejtingsajt som bara har med snygga människor. De hade tydligen slängt ut 1.8 miljoner medlemmar som då var för ''fula''. Sajten vill garantera att alla ska få en snygg dejt. Men vem är det somm sitter och ränsar bort människro. Alla har ju inte samma syn på vad som är snyggt, smaken är som baken som man brukar säga. Jag tycker bara sajten är elak, man ska inte sorteras efter snygghet. Dessutom som jag sa innan, alla tycker olika om vad som är snyggt och inte.


Jimmy Choo for H&M

Iad var jag på Jimmy Choo for H&M. Jag kom tidigt dit för att hinna plocka år mig något från kollektionen. Men bara efter bara 3 minuter var alla kläder slut och jag han först bara plocka åt mig en jacka. Men jag var glad att jag fick något, så jag ställde mig i kassan för att betala och då står en tjej bredvid mig och tänkte sätta tillbaka sitt linne för det var i fel storlek, då tog jag den snabbt! Så man fick deala sig till varor. Byta och hålla hårt i kläderna, det var helt galet. Det fanns de som armbågade sig fram och sa till människor att kläderna såg fula ut på dem bara för att de skulle släppa plagget, brutalt! Men kul var det! Slutade med att jag kom hem med 5 kassar Jimmy Choo plagg! Jag kund einte vara gladare, thank god att jag har sparat pengar inför detta! Så idag är jag riktigt glad! Inget och absolut inget kan förstöra min dag!


Den blåa klänningen är ett av plaggen jag köpte!



Allt annat än glad...

Läste nyss något som gjorde mig ledsen.
Jaf blir gentligen inte arg eftersom det var en person jag gillar väldigt mycket som skrev det.
Därför gör det extra ont. Men det är personens val om den vill göra mig och oss andra illa.




Fredagen den 13e, otursdag?

Hej alla läsare!

Idag är det fredag den 13e, otursdagen med andra ord. Jag har inte haft speciellt otur mer än att R spillde, nej juste! Han dreglade chocklad på mitt byxben. Alltså hur lyckas man?  Annars har jag klarat mig, än så länge! Sedan så hade vi simning i skolan, jag var grymt otaggad så skippade med och lekte med R, J och J, mycket roligare! R och J satt och drog några helt klockrena skämt. De pöjkarna är för sköna. Sen när jag skulle åka hem efter sista lektionen, som för den delen slutade 16.10 hade jag sällskap på tåget av J. Hon och jag har bara känt varandra i några veckor men hon är en riktigt gullig tjej faktiskt. På tåget såg jag mitt tåg-span! Snyggaaaaaaste killen! Han liknar verkligen Alex Pettyfer!




Måste verkligen råka gå in i honom eller något så vi kan prata! hahah!
Eller vad ska man göra för att få kontakt...på ett tåg??


Shit pommesfrites!

Jag känner mig lite förvirrad idag. Först är alla jättesnälla sen blir alla plöttsligt jättedryga.
Sen blir dem jättesnälla igen. Vafan går alla omkring med PMS eller?

Jag tror att jag hänger men killarna framöver!


Lät du henne komma nära



En låt jag lyssnat sönder på sista tiden!

Kolla in hennes nya album på spotify, hon är grym!

Brun eller blek?!

Jag saknar verkligen min sommarbränna! Inget solarium här inte, bara solens egna strålar!

 

Vad tycker ni är snyggast? Brun eller blek?

Sämst på kärleksrelationer

Många, vänner som bekanta vänder sig ofta till mig för att få råd om sina kärleksproblem.
Jag kan knappast säga att jag är en expert. Även om detta kommer låta klyschigt så har jag aldrig varit kär. På riktigt alltså. Men jag har inte brottom, har inte träffat någon som är värd mig än. haha! Nej men faktiskt så är det sant, jag nöjer mig inte med det näst bästa. Det ska vara Danny Saucedo, annars får det vara! Skämt åsido. Dessutom är jag bäst på att svika killar som är intresserade, jag kunde lika gärna ha en skylt där det står ''Jag vill inte bli kär''. Det är bara det att förhållanden skrämmer mig en aning. Allt så seriöst, med det menar jag att så många sitter och messar med varandra 24/7 och träffas varje dag vet allt om varandra och aldrig någon spänning. Jag gillar flörtbiten, sen drar jag mig oftast ur. Så det är lite skrattretande att folk vänder sig till just mig. Fast jag vill ändra mig, det skulle jag göra. Jag har bara några krav:

Trevlig
Omtänksam
Spontan
Snygg/söt
Romantisk
Rätt humor
Ingen jättefestprisse
Social(iaf inte blyg)

Okej jag erkänner, jag skulle kunna fortsätta på listan i typ tre stycken A4 till...
Så varför frågar folk mig om råd??
Framför allt vad är det för fel på att vara singel? Det känns som om alla runt omkring mig är desperata efter att skaffa flickvän/pojkvän. Varför så brottom? Jag anser att man måste dejta många olika typer av killar/tjejer innan man verkligen vet vem som är ens typ. Framför allt inte ta allt så seriöst. Bara för att jag inte varit kär betyder detta inte att jag aldrig har haft något förhållande, bara inte ett långvarigt. För känns det inte rätt så gör de inte. Men träffar man någon man verkligen gillar ska man satsa till 110%, det skulle jag också göra.

Nu låter jag säkert jättetrist. Ni får inte tro att jag inte gillar förhållanden. Det gör jag. Men jag orkar inte med alla omkring mig som kommer och ber om råd, mest för att de har sån panik att skaffa sig en boy/girl-friend. Chilla! Livet är kort säger vissa, men varför slösa bort tiden på det näst bästa. Satsa inte på någon som känns som ett alternativ. Kommer drömprinsen eller drömprinsessan så kommer inget annat vara relevant. Trust me. Or not. Shit, jag är typ bra på detta. Tänkt att det skulle ta ett blogginlägg för mig att förstå att jag faktiskt är grym på kärleksrelationer.

Remember...only the best is the best!





Vackrast i Hollywood, enligt mig!



Megan Fox, Angelina Jolie, Eva Longoria, Leighton Meester, Jennifer Aniston, Jessica Alba, Emma Roberts, Scarlett Johansson, Keira Knightley, Kirsten Stewart och Blake Lively!

I morse åt jag en marmeladmacka!

Tjohej!
Oroa er inte, jag ska inte prata om vad jag åt till frukost..
Jag tänkte faktiskt snacka om twitter. Visst, jag har twitter och jag kan medge att det fanns stunder då jag faktiskt blev en aning beroende. Men av vad undrar man då? Att veta vad sina vänner åt till frukost eller vilka läxor dom har att göra...allvarligt? Twitter är egentligen ganska konstigt/patetiskt. Man ska skriva vad man gör. Men när? Nu är jag på toa, nu är jag i köket eller vandrar sakta med mjölkglaset för att det inte ska rinna över? Okej, visst det kanske var en aning överdrivet, men vad jag menar är: Varför är vi så intresserade av vad andra gör hela tiden och att folk ska veta vad vi gör? För det är vell inte så att vi vill leka kändisar? Eller att vi faktiskt vill veta vad alla håller på med hela tiden 24/7? Nej, tror inte det. det som är sant däremot är att det är väldigt onödigt. Bloggar är  bättre. För om det är någon man inte träffar så mycket eller någon som bor utomlands är det ju kul  att man får veta mer utförligt vad någon gör. Men en tweet (twitterinlägg) på endast några meningar?! Ska nog bojkotta min twitter nu...ett tag...Eller vad snackar jag om? Jag måste fan veta allt om alla hela tiden, who am I kidding?


2012!?

Jag vet faktiskt inte vad jag ska tro....men lite rädd blir jag...



Vad tror ni kommer att hända år 2012?

London

Har just bestämt dejt med L imorgon och det får bli på vårat stammisställe.
För tanken slog mig, att hon åker till London snart. Hon kommer vara där länge, god knows how long?
Så nu måste vi verkligen passa på att träffas. Så från och med nu blir det regelbundna fikor!
Så att kan vi känna, efter våran 70:e fika, när vi är feta och glada att vi träffats så mycket vi kunnat.
Men L får också räkna med att jag kommer och hälsar på i London. Jag har aldrig varit där men skulle mer än gärna åka dit. Resor är något jag aldrig tackar nej till. Fast jag kan inte undgå att tycka att det ska bli väldigt tråkigt att L åker. Visst är jag glad för hennes skull, men samtidigt kommer jag sakna henne och hennes härliga go i livet. Hon är ingen person som bara drömmer, hon ser faktiskt till att drömmarna uppfylls också. Det tror jag också att dem kommer att göra, med hennes drift och charm kommer hon långt.



Så om du läser detta nu L, love you!

Slappt

Hejsan allihopa!
Idag har det varit en riktigt slapp dag.
Dagen började med Svenska B och sen Matte B and that was it! Då mötte M upp mig och J vid tåget.
Sedan vi åkte in till stan och fikade på Cofe på Östermalmstorg. Supermysigt. Deras Vita-varma-choklad är att rekomendera! Dit kom också J för att göra sällskap. Henne är det alltid lika mycket krut i. Vet faktiskt ingen som är bättre på att få folk på bra humör som hon. Så där satt vi i flera timmar och pratade på som (nästan)bara tjejer kan. Underbart! Sen skulle A kommit dit men hon hann inte. Så vi drog vidare till sturegallerian, där jag sedan köpte en svart halsduk och sminkborttagning från:


Den kostade sådär runt 50-lappen.

Spotify

Pust! Nu har jag varit duktig och pluggat franska i en timme. Spontanryck!
Så nu får jag återgå till att leka med spotify (och bloggen såklart). Hittade just ett underbart 80-tals album. Jump(for my love), Tell it to my heart och Sweet dreams är några klassiker. Kan typ inte sitta still, fast eftersom min familj är hemma så blir det inget dansa and go crazy ikväll....

Ska nog vara en duktig flicka och somna lite tidigare ikväll. Det blir alltid lite för sena kvällar och det är ingen hitt att somna på morgontåget. Dessutom ser man helt hemsk ut. Får inte glömma att jag inte kan koncentrera mig på kurserna. Borde plugga lite juridik imorgon bitti på bussen också. Om inte Magnus sitter på bussen, då får man inget vettigt gjort. Jag blir alltid helt hyperaktiv om han är på bussen. För de som inte vet att han är min bästis kunde man tro att jag var en liten kär skolflicka...eller allmännt skadad i huvudet.

Ajaa, nu ska jag lägga en hårinpackning från:
 
Riktigt bra måste jag säga, håret blir lent och blankt.

Jag är en riktig YOUTUBE:are!



Hold on tight
Wrap your arms around me til your knuckles are burning white
All your tears
Couldnt match the bitter taste of all these wasted years

You take take
Everything that wasnt even yours
Wait wait
You dont got a hold of me anymore

In a clear view theres a silhouette
And I watch you and I cant forget
Knew we were done when you locked that door
Yeah I figured it out now
Breakings what the heart is for

When I see you in a silhouette
And you hold close
Do you feel regret
Keeping me down when I hit that floor
And I figured it out girl
Breakings what your heart is for

For so long
Ive had to bite my tongue but whats the point if the feelings gone
I turn my head
Learned I only see some memory but all I see is red

Dont dont
Say it didnt happen that way
I wont wont
Believe another word that you say

In a clear view theres a silhouette
And I watch you and I cant forget
Knew we were done when you locked that door
Yeah I figured it out now
Breakings what the heart is for

When I see you in a silhouette
And you hold close
Do you feel regret
Keeping me down when I hit that floor
And I figured it out girl
Breakings what your heart is for

Yeah breakings what your heart is for
Yeah breakings what your heart is for

And not a soul sleeps
Another heart skips a beat
Its every note that you wrote and I hope that you choke on the lines
Youre wasting my time, another heart beats tonight

In a clear view theres a silhouette
And I watch you, no Ill never forget
Knew we were done when you locked that door
Yeah I figured it out now
Breakings what the heart is for

When I see you in a silhouette
And you hold close
Do you feel regret
Keeping me down when I hit that floor
And I figured it out girl
Breakings what your heart is for

Yeah breakings what your heart is for
Yeah breakings what your heart is for
Yeah breakings what your heart is for
Yeah breakings what your heart is for








I make them good girls go bad
I make them good girls go
Good girls go baaaad
Good girls go baaaad

I know your type
(Your type)
Youre daddys little girl
Just take a bite
(One bite)
Let me shake up your world
Cause just one night couldnt be so wrong
Im gonna make you lose control

She was soooooooo shy
Till I drove her wild

I make them good girls go bad
I make them good girls go bad

You were hanging in the corner
With your five best friends
You heard that I was trouble
But you couldnt resist
I make them good girls go bad
I make them good girls go
Good girls go bad
baaaad
baaaad
baaaad
Good girls go baaaad
baaaad
baaaad
Good girls go

I know your type
(Your type)
Boy, youre dangerous
Yeah, youre that guy
(That guy)
Id be stupid to trust
But just one night couldnt be so wrong
You make me wanna lose control

She was sooooooooo shy
Till I drooooove her wild

I make them good girls go bad
I make them good girls go bad

I was hanging in the corner
With my five best friends
I heard that you were trouble
But I couldnt resist
I make them good girls go bad
I make them good girls go
Good girls go bad
baaaad
baaaad
baaaad
Good girls go baaaad
baaaad
baaaad
Good girls go baaaad



Oh, she got away with the boys in the place
Treat em like they dont stand a chance
And he got away with the girls in the back
Acting like theyre too hot to dance
Yeah, she got away with the boys in the place
Treat em like they dont stand a chance
And he got away with the girls in the back
Acting like theyre too hot to dance

I make them good girls go bad
(They dont stand a chance)
I make them good girls go
The good girls go bad, yeah,yeah yeah
Good girls go bad

I was hanging in the corner
With my five best friends
I heard that you were trouble
But I couldnt resist
I make them good girls go bad
I make them good girls go bad
I make them good girls go
Good girls go bad
baaaad
baaaad
Good girls go baaaad
baaaad
baaaad
Good girls go





Ny bild!

Min layout fick en ny bild!
När man har 30 läsare höjs ju kraven på att hålla snyggt.
Ska fråga min käraste vän Linda om inte hon kan fixa en snyggare layout sen.
För jag vet att hon är duktig på det.


Gossip Girl -söndag!

Jag höll nästan på att glömma att Gossip Girl går idag. Illa!
Jag tycker att båda karaktärerna Chuck och Nate har klockrena klädstilar.
Önskar att alla killar kunde ha så coola stilar.

Fast vem klär sig bäst? Chuck Bass eller Nate Archibald ....



                                               VS



Jag tycker att Chuck vinner med hästlängder!

Vad tycker ni?


Fars dag!

God morgon alla läsare!
Ja tänk att jag redan får chansen att säga så! Har bara haft bloggen i lite mer än än 12 timmar och läsarna ligger redan på 17 unika! Hurra!




Fast det var egentligen inte det jag skulle prata om idag. För idag är det fars dag! Så idag ska jag mixa ihop en spellista med pappas favorit låtar och bränna ut till honom. Han älskar nämligen att ha något att lyssna på i bilen. Tro det eller ej men min pappa har grymt bra musiksmak. Nästan identisk med min! (höhö) Lite David Guetta samtidigt som den gamla låten Maneater också funkar bra. Detta blir dagens lilla projekt!
Sen ska jag försöka göra allt i min makt för att öppna franskaboken. Måste trycka i mig lite glosor.
Hörs lite senare. Bye!

Dagens outfit!

Vet egentligen inte varför jag lägger ut dagens outfit klockan 00:27, haha!
Men det kanske är kanske kul för läsarna att se hur jag ser ut? Eftersom bilden ovan är lite missvisande, ser ut som ett litet barn på den. Så här får ni dagens outfit och en till bild på mig, som i och för sig är några veckor gammal. Så jag är inte så brun längre...snyft... Solarium nästa!
Nej så får jag inte tänka. Det är ju inne att var blek. Positivt tänkande!

 
Så vad tycker ni!? Snygg outfit eller vad?




Lär känna mig!

För er som inte redan känner mig kan det vara lite kul att få veta lite gott och blandat om mig!

Jag heter Anna, för er som inte redan har fattat det! Är 17 år och går andra året på gymnasiet. 
Bor utanför Stockholm med min familj och är smygkär i Danny Saucedo. Eller för er som känner mig är det inte så hemligt.
Har också en underbar älskling, som är ingen mindre än min lilla dvärg schnauzer Bella! Jag är också mycket intresserad av mode, film och musik! Beroende av Gossip Girl som vilken 17årig tjej som helst. Alltså behöver jag nog inte nämna att jag snor lite stylingtips därifrån!



Det var allt för denna gång! Nu ska jag rota fram lite bilder som jag ska publicera lite senare!

Hare gött så länge!

Välkommen till min nya blogg!

Oj, jag trodde aldrig jag skulle vara typen som skaffar blogg!
Men sedär! Här är den, min allderles egna.
Där jag kan få dela med mig av mina egna tankar och åsikter.
Så mycket av dem jag vill dela med mig utav såklart! Fast först måste jag få den lite snygg!

Pussar!


RSS 2.0